КСБ обяви „ГЕРТ груп“ за „златна компания“ в строителството

Източник rodopi24.blogspot.com  12.11.23 г.

Тунджай Гюлер

Камарата на строителите в България (КСБ) връчи отличията на най-добрите компании в сектора за 2022 г. Строителните „Оскар“-и са в в 4 групи, като в категорията „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда“, раздели „големи“, за „златна компания“ бе обявена „ГЕРТ груп“.

Дружеството, създадено от предприемача Тунджай Гюлер, има десетки реализирани проекти и в регион Кърджали, а в града край Арда инвестира и изпълни „бижуто“ в жилищното строителство „Панорама парк“.

Церемонията по награждаването се състоя в „София Балкан Палас“, а домакини бяха Андрей Цеков, министър на регионалното развитие и благоустройството, и председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев, пише вестник „Строител“. Тържеството събра ръководството на КСБ, председатели на Областните представителства на браншовата организация и висшия мениджмънт на водещи строителни фирми.

В другите 3 категория сред големите компании за „златни“ са посочени „Главболгарстрой“, „Трейс груп холд“ и „Соларпро холдинг“.