Завършени проекти

Panorama Park

ПАНОРАМА ПАРК ЗАПАД 2

„Панорама Парк Запад 2“ се състои от три жилищни сгради, просторен озеленен вътрешен двор с детска и спортна площадка, подземен и наземен паркинг. Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, практични и лесни за обзавеждане.

Изберете Вашето жилище в тази част на Пловдив, за която всеки я определя като „белите дробове на града“. На метри от Гребната база и Парк „Отдих и култура“!

ПАНОРАМА ПАРК КЪРДЖАЛИ

Уютен дом в модерен комплекс в любимия град – това получавате в „Панорама Парк Кърджали“, най-новата жилищно-архитектурна композиция в Кърджали.
„Водно огледало“, парк „Арпезос Север“, център на града, жилище в Panorama Park Kardzhali – това е комбинацията за перфектната инвестиция за бъдещето Ви!
„Панорама Парк Кърджали“ е затворен модерен комплекс с луксозни жилища – 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти, с обща площ 29 000 кв.метра, 2000 кв. метра офиси и над 200 гаражни пространства, търговска част.

Квадратура на обекта – 29000 кв.м.

Брой апартаменти – 209

Завършен – 2021 г.
Panorama Park
Panorama Park Dzhebel 3

ДЖЕБЕЛ 3

Квадратура на обекта – 10000 кв.м.

Брой апартаменти – 75

Завършен – 2021 г.

ПАНОРАМА ПАРК ЗАПАД 1

Представяме Ви най-новия комплекс Panorama Park в града под тепетата. Сега е моментът да инвестирате в бъдещето си. Ако обичате спокойствието и спорта, съчетани с чист въздух и природа, то това е най- подходящото за Вас място. Вашият нов и модерен дом се намира в квартал “Отдих и култура“. В съседство е разположен Mall Plovdiv и два от големите хипермаркети. В квартала са и едни от най-добрите детски градини и училища.

Квадратура на обекта – 24000 кв.м.

Брой апартаменти – 187

Завършен – 2020 г.
Panorama Park west
Panorama Park East

ПАНОРАМА ПАРК ИЗТОК 1

Жилищен комплекс Панорама Парк Изток е разположен в един от най-просторните и зелени квартали на град Пловдив с тиха и спокойна среда за живеене. Местоположението на комплекса осигурява бърз и лесен достъп до центъра на града. Районът предлага отлична инфраструктура, училища, детски градини, университети, здравни заведения, магазини и развлекателни заведения, а Mall Plovdiv Plaza и най-големият парк за отдих и спорт Лаута са на броени метри от сградата.

Квадратура на обекта – 22000 кв.м.

Брой апартаменти – 156

ПАНОРАМА ПАРК КЪРДЖАЛИ ЦЕНТЪР

Квадратура на обекта – 6000 кв.м.

Брой апартаменти – 52

Завършен – 2018 г.
Panorama Park
Panorama Park Dzhebel 1

Джебел

Квадратура на обекта – 6000 кв.м.

Брой апартаменти – 50

Завършен – 2007 г.

ДЖЕБЕЛ 2

Квадратура на обекта – 8000 кв.м.

Брой апартаменти – 75

Завършен – 2008 г.
Panorama Park Dzhebel 2
sunset luxury apartment

SUNSET LUXURY APARTMENTS

Елегантен, луксозен и модерен комплекс, който предлага отлични условия за ваканция, пълноценен уикенд и незабравимо лятно приключение.Разположен в  Керамоти – китното градче с най-хубавите плажове в Северна Гърция,което  предлага топли емоции и незабравими летни мигове, Керамоти е  на полуостров, който се врязва на километър навътре в морето и това го прави изключително привлекателен. Най-известен е с огромните си златисти плажни ивици, които от години са предпочитано място за морски туризъм.  Ние разбираме от тънкостите на гостоприемството и лукса и затова ви очакваме целогодишно. Потопете се в уюта и комфорта на нашите стилно обзаведени апартаменти.