Panorama Park

За Панорама Парк

В края на 2015-та година компанията стартира и един от най-мащабните си инвестиционни проекти – жилищните комплекси „PANORAMA PARK“ , които са проектирани. В  ход  е строителството им в София, Пловдив, Кърджали  и Джебел.

дейност

Един от водещите инвеститори в сферата на недвижимите имоти – компанията „ГЕРТ ГРУП“, се е нагърбил с нелеката задача да съгради ултрамодерени жилищени комплекси.

ПРИОРИТЕТИ

Успешни сме, защото в основите на нашия бизнес са поставени като приоритети -дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, а те са гаранция за успех и стабилно развитие.

Нашия Екип

Нашите служители, заедно, използват общите предимства и силните си страни, за да отговорят на високите очаквания на клиентите. Екипната работа е от особена важност за компанията и възлова за успешните ни начинания.

Panorama Park

Панорама Парк

Panorama Park е известен строителен предприемач в областта на жилищните имоти, оставил незаличима следа през последните шест години. С впечатляващ опит в завършването на повече от 300 000 кв. м имоти, техният отпечатък се простира в България, Турция и Гърция, демонстрирайки усет към глобалните възможности.

Амбициите на компанията се простират далеч в бъдещето, тъй като Panorama Park остава непоколебима в ангажимента си да създава изключителни пространства за живеене. Акцентът им върху създаването на комфортни апартаменти, характеризиращи се с висококачествени материали и разумни цени, подчертава ангажимента им да гарантират, че луксозният живот е достъпен за по-широка аудитория.

В основата на философията на Panorama Park е непоколебимата отдаденост към клиентите. Като дава приоритет на удовлетвореността на клиентите и опазването на техните инвестиции на пазара на недвижими имоти, компанията си е извоювала репутацията на надежден партньор по пътя към собствеността на имота.

Panorama Park постоянно повишава стандартите за качество в жилищния сектор. Всяка разработка не само обогатява силуета на града, но и преобразява околните квартали, оставяйки трайно наследство на архитектурно съвършенство.