Актуални проекти

Panorama Park

Панорама Парк Авангард

„ПАНОРАМА ПАРК AVANTGARDE“ e новият модерен и луксозен комплекс в район западен . Ексклузивната и отлична локация означават, че живеещите ще се възползват както от непосредствената близост до гребната база така и от изключително лесния и бърз достъп до централната градска част на Пловдив.

Луксозни апартаменти построени с опит и качествени материали!

ПАНОРАМА ПАРК ОСТРОМИЛА

„ПАНОРАМА ПАРК ОСТРОМИЛА“ – ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ЛУКС, УЮТ И ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА!
Жилищният комплекс е разположен в един от най-просторните и зелени квартали на град Пловдив с тиха и спокойна среда за живеене. Местоположението на комплекса осигурява бърз и лесен достъп до центъра на града.

Луксозни апартаменти построени с опит и качествени материали!

Panorama Park
Panorama Park Premium

ПАНОРАМА ПАРК ПРЕМИУМ

Когато качеството и топ локацията „се докоснат“, когато идеалният център на Пловдив „подаде ръка“ на визионерите, тогава се случва вашата среща с „Панорама премиум“.

Първите, които си харесаха жилища в проекта „Панорама премиум“, се оказаха най-добрите в своите професии, лидери в различните сфери на живота. Техният избор на нов дом, решението им да живеят в бутикова сграда на комуникативно място, роди и слогана „Бутиковата панорама на лидерите“.

ПАНОРАМА ПАРК РИВЪРСАЙД

Добре дошли в Riverside, очарователен бутиков жилищен комплекс с 21 ексклузивни апартамента. Разположен на изключително удобно място, този комплекс излъчва изящество и изтънченост.

Построен от първокласни материали, всеки апартамент обещава луксозен живот, в който комфортът и стилът се обединяват хармонично. Открийте перфектното съчетание на модерност и спокойствие в Riverside.

Panorama Park River Side
Panorama Park

ПАНОРАМА ПАРК ЗАПАД 2

„Панорама Парк Запад 2“ се състои от три жилищни сгради, просторен озеленен вътрешен двор с детска и спортна площадка, подземен и наземен паркинг. Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, практични и лесни за обзавеждане.

Изберете Вашето жилище в тази част на Пловдив, за която всеки я определя като „белите дробове на града“. На метри от Гребната база и Парк „Отдих и култура“!

ДЖЕБЕЛ 4

Квадратура на обекта – 11000 кв.м.

Брой апартаменти – 105

Планирано завършване – 2025 г.
Panorama Park River Side