За Панорама Парк

Панорама Парк - Сбъднати мечти!

Панорама Парк

В края на 2015-та година компанията стартира и един от най-мащабните си инвестиционни проекти – жилищните комплекси „PANORAMA PARK“ , които са проектирани. В  ход  е строителството им в София, Пловдив, Кърджали  и Джебел.

Панорама Парк

Един от водещите инвеститори в сферата на недвижимите имоти – компанията „ГЕРТ ГРУП“, се е нагърбил с нелеката задача да съгради ултрамодерен жилищен комплекс. Това е „Panorama Park Plovdiv West“ – най-новата жилищна композиция под тепетата, която предлага 25 000 квадратни метра спасение от шума, от авторитъма на града, в зеленото сърце на Пловдив.

Панорама Парк

„Panorama Park “ ще разполага с луксозни жилища, детска площадка, спортен кът, търговска част и много други удобства. „Това е съвсем нова концепция за развитие на сферата. Ние не предлагаме просто поредния недвижим имот. Ние даваме възможност на хората да инвестират в спокойствие, спорт, дори в чист въздух и природа.

Панорама Парк

Един малък комплекс на удобствата от всякакво житейско естество, който е разположен в „белите дробове“ на Пловдив”. Компанията  има дълъг опит в търсенето на иновации с една-единствена цел – „пълен комфорт и удобство“ в грижата за клиента. Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на квартала и да обогати допълнително съществуващата паркова зона.

Със своите елегантно и изискано проектирани жилища , „Панорама Парк“ неминуемо се превръща в жизнен притегателен център от ново поколение в  Пловдив.

Панорама Парк – животът , който заслужавате , когато мечтите се превръщат в дом!